2012 Yorba Linda Country Club Tekerlekli Turnuvası


Yorba Linda, CA - Adaptif Atletizm Birliği 3 Kasım arasında hafta sonu ve Greg Jablonski YLCC de baş turnuvanın yanlısı başkanlığında 4. Yorba Linda Country Club'da gibi birçok yıl içinde ikinci tekerlekli sandalye tenisi turnuvası düzenledi. 21 oyuncu kulübünde güzel 8 mahkeme tesisi tarafından barındırılan 9 bölünmeleri üzerine uzandı.
Turnuva geçen yılki yarışmada, bu yıl yakın yağmur bir feryat güzel 80 derece sıcakta dışarı zevk ve bir önceki yıla göre daha az rakipleri ile katıldınız olanların aynı zamanda daha rahat bir turnuva atmosfer zevk.
Kaliforniya ve yalnız bir New Yorker çapında Güçlü oyuncu arızi rakip tekerlekli sandalye tenisi oyuncularının sahada oluşur. % 30'un üzerinde katılım bir damla at San Diego'da bir Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası ile çatışmalar nedeniyle büyük ölçüde oldu da ne yazık ki bazı oyuncuların sakatlıklar nedeniyle cevapsız ve çeşitli kişisel nedenler.
Katılımcıları az sayıda olmakla beraber olayın itibarını önceden katıldı olmasaydı hem Kuzey ve Güney Kaliforniya yeni oyuncular görememesi oldu. Zarif kulüp üyeleri ve personeli ile birlikte tekerlekli sandalye vale hizmetleri, Mike Kutusu ünlü "Tamir Guy", ile yardımcı Sempra Enerji gönüllü personel, bu yılki etkinliğin ezici bir başarı yapmak için yardımcı oldu.
Marcus Causton bir West Coast Kuzey Doğu aslen dönüştürmek PNW Sectionals ve San Jose Aç kazanç sonra AAA / YLCC Tekerlekli Turnuvası Burada başka ardışık Erkekler Açık şampiyonluğu ile yaptığı kazanan çizgi devam etti. Causton Marty Anderson ve Tom Ayala sert yerli Kaliforniya çiftlerde takım üzerinde belirleyici bir galibiyetle turnuvaya süpürüyor Final Doubles Erkekler Aç Donald Bearden ile çalıştı.
Antonio Vico Erkek A Division yuvarlak robin beraberlik alan süpürüldü ve katı moda saflarına onun peşin kadar devam etmektedir. Vico yanı Erkekler A Çiftler Division başlık için Erkek B Bölümü Bekarlar Şampiyonu Hadyanto Sutandar ile birlikte çalışmaktadır. Hat Biola University Tenisi Takımlar ve yerel Güney Kaliforniya tekerlekli sandalye tenisi oyuncuları birçok akıl hocası Dee Henry antrenör kapalı.
Yarı finaller geçen yıl onun çalışma bitirmişti Henry'nin yedeği Mark Jones Başka bu yılki yuvarlak robin berabere alanı almak ve Erkek C Lig Şampiyonası iddia edebildi. Don Haynie ve Tom Chun Jones yendi ve yeni bir yukarı ve Erkek C Division Junior Juan Solis geliyor Final Doubles.
Alycia Busciglio ve Denise Esrey Kuzey Kaliforniya iki bayanın bu yılki etkinliğin tek kadın vardı ve onlar neredeyse bir tırnak ısırma yenilgiyle mesafe gitti yine A Grubu Final ve Bayan merkez kortta yarıştı gibi mükemmel tenis ile kalabalığın şaşkın için Sherman Schneller ve Erkek B Bölümü'nde Ken Straiton Final Doubles.
Adaptif Atletizm Birliği tüm oyuncular, gönüllüler, fanlar ve 2012 Yorba Linda Country Club Tekerlekli Turnuva organizatörleri teşekkür etmek istiyorum, hem de yaklaşmakta olan ITF Future Serisi turnuvaya katılmak için tüm davet genişletmek istiyorum, Güney Indian Wells Tenis Bahçe, Indian Wells, CA BNP Paribas Açık, bir evde Ocak ayı sonunda yapılacaktır

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 yorum: