Film paketi




Film paketini alın, her detayı yakalayın!

Giriş Paketi, en az 2 Keyif Paketi ve Film paketi ile başlatacağınız üyeliğinize, ilk 3 ay %50 indirim ve 1 yıl boyunca HD servisi veya Digiturk Plus keyfiyle beraber ilk 3 ay Yetişkin Paketi de hediye!

Üstelik üyeliğinizin ilk ayında Lig TV ve tüm Keyif Paketleri de açık (Hediye LigTV paketine Galatasaray-Fenerbahçe derbisi dahil değildir).


FİYATLAR
Giriş paketi + seçeceğiniz en az 2 Keyif Paketi ve Film Paketi ile ilk 3 ay ayda 17,50 TL’den başlayan fiyatlarla, sonraki 13 ay 34,99 TL’den başlayan fiyatlarla üye olabilirsiniz. www.digiturk.com.tr’ye özel 1 yıl boyunca HD veya Digiturk Plus keyfi de hediye!

KURULUM
Bu hizmet dahilinde, 16 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir. Kurulum ücretsiz. Aktivasyon bedeli 20 TL’dir.

Eğer binada Digiturk merkezi sistemi var ise çanak anten kurulmaz, bina sistemine bağlantı yapılır. Ücretsiz kurulum hizmetine 20m kablo dahildir, belediye merkezi dışındaki kurulumlar için yol bedeli yetkili teknik servisimizce kurulum sırasında alınır.

UYDU ALICI
Uydu alıcı, üyelik süresi boyunca kullanıma verilmektedir. Digiturk HD veya Plus uydu alıcısı, üyeliğiniz boyunca, Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcı ile değiştirilir.

DETAYLAR
Bu hizmetten faydalanmak için 16 ay taahhüt ile Giriş Paketi üzerine en az 2 Keyif Paketi ve film paketine üye olunması gerekmektedir.

İlk 3 ay alınan paket bedelinin yarısı kadar indirim kazanılır.12 ay HD veya Digiturk Plus, hediyelerinden yararlanabilmek için seçilen servise 16 ay üyelik taahhütü verilmesi gerekmektedir. Hediye süresi sonunda seçtiğiniz hediye güncel taahhütlü fiyatları üzerinden faturalanmaya başlayacaktır. Üye olduğunuz pakette bulunan tüm HD kanalları bu teklif kapsamında izleyebilirsiniz.

Paketiniz dışındaki kanalları, Müşteri Hizmetlerini arayarak (212 473 73 73) üyeliğinize ekletebilirsiniz.

Bu hizmet sadece 3 Şubat 2013 tarihine kadar geçerlidir.

SIKÇA SORULAN SORULAR
Kurulum için ücret ödeyecek miyim?
- Bu hizmet için 16 ay paket tahhüdü verilmesi durumunda kurulum ücreti ödenmemektedir, 20 TL aktivasyon bedeli üyeye aittir.

HD servisi veya Digiturk Plus’tan yararlanmaya devam etmek için ne yapmalıyım?
- Seçiminize göre, DIGITURK HD yayını 1 yıl boyunca veya Digiturk Plus keyfi 1 yıl boyunca hediyedir; süreleri dolduktan sonra seçtiğiniz hizmetler aylık liste fiyatı üzerinden ücretlendirilir.

Taahütüm bozulursa ne öderim?
- İzlediğiniz aylara ait aldığınız indirimler ve kurulum bedeli tarafınıza faturalanır.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 yorum: