İzlediğiniz ne varsa YANODA'da yarı fiyatına!



İzlediğiniz ne varsa YANODA'da yarı fiyatına!

İzlediğiniz ne varsa YANODA’da yarı fiyatına! Yan oda üyeliğinde ana üyelikteki paketlerin alınması durumunda %50 indirimden yararlanabilirsiniz.

Paketinizi seçin, herkes odasında istediğini izlesin!

Üstelik iç kurulum bedava!


FİYATLAR
Yan oda üyeliğinde ana üyelikteki paketlerin alınması durumunda %50 indirimden yararlanabilirsiniz.

KURULUM
İç kurulum ücretsizdir.
10 TL aktivasyon bedeli kurulum sırasında Yetkili Teknik Servisimiz tarafından alınır.

Gerektiği durumlarda 25 TL LNB değişim bedeli üyeye aittir.

Belediye merkezi dışındaki kurulumlar için yol bedeli yetkili teknik servisimizce kurulum sırasında alınır.

UYDU ALICI
24 aylık taahhütlü paketle üye olunması durumunda taahhüt süresi sonunda uydu alıcısı üyenin mülkiyetine geçer. Bu uydu alıcı ile sadece Digiturk Eutelsat Paketleri izlenebilir. Uydu alıcının interaktif özelliği yoktur. Taahhütsüz paketle üye olunması durumunda uydu alıcı üyelik süresi boyunca üyenin kullanımına verilmektedir. Eğer uydu alıcınız HD ise paketinizin kapsadığı tüm HD kanalları izleyebilirsiniz.

DETAYLAR
Bu tekliften faydalanmak için ilgili paketin ana üyelikte de olması ve 12 ay üyelik taahhüdü verilmesi gerekmektedir. Bu durumda üye, ana üyeliğinde bulunan bir paketi yan oda üyeliğinde %50 indirimli, diğer paketleri ise liste fiyatından izler.

Yan oda üyeliklerinde kurulum ücretsizdir, 10 TL aktivasyon bedeli üyeye aittir. 12 aydan önce yan oda üyeliğinin iptal edilmesi durumunda 45 TL kurulum bedeli üyeye fatura edilir. LNB değişimi gerekirse 25 TL ek ücret üyeden tahsil edilir. Platin Paketlere üye olmak için Giriş ve en az 2 Keyif Paketi’ne üye olunmalıdır. İnteraktif kutulu üyeliklerde Giriş Paketi’ne ek olarak en az 2 Keyif Paketi’ne üye olunmalıdır. Digiturk paketlerin içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

Bu hizmet 3 Ocak 2014 tarihine kadar geçerlidir.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 yorum: