Taraftara dört dörtlük teklif



Taraftara dört dörtlük teklif!
Digiturk’ten Giriş Paketi , seçeceğiniz (en az) 2 Keyif Paketi ve Şampiyonlar Paketi veya Süper Lig Paketi ile başlatacağınız üyeliğinize, 1 ay boyunca tüm Keyif Paketleri, 4 ay Spor Extra, 4 ay Yetişkin Paketi ve 1 yıl Digiturk Plus veya HD hediye!

Digiturk HD ile Lig TV ve paketinizdeki tüm HD kanallarımızı, 5 kat daha net görüntü ve ses kalitesinde izleyebilirsiniz.


FİYATLAR
Giriş paketi, seçeceğiniz (en az) 2 Keyif Paketi ve Şampiyonlar ve Süper Lig Paketi’ne 62,99 TL ile başlayan fiyatlarla üye olabilirsiniz.

KURULUM
Bu hizmet dahilinde, 12 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir. Kurulum ücretsiz olup aktivasyon bedeli 20 TL’dir. Eğer binada Digiturk merkezi sistemi var ise çanak anten kurulmaz, bina sistemine bağlantı yapılır. Ücretsiz kurulum hizmetine 20m kablo dahildir, belediye merkezi dışındaki kurulumlar için yol bedeli yetkili teknik servisimizce kurulum sırasında alınır.

UYDU ALICI
Uydu alıcı, üyelik süresi boyunca kullanıma verilmektedir. Digiturk HD uydu alıcısı üyeliğiniz boyunca Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcı ile değiştirilir.

DETAYLAR
Bu hizmetten faydalanmak için 12 ay taahhüt ile Giriş Paketi üzerine (en az) 2 Keyif Paketi ve Şampiyonlar veya Süper Lig Paketi’ne üye olunması gerekmektedir.
Bu kampanyadan yararlanılan yeni üyeliklerde Şampiyonlar veya Süper Lig Paketi ile başlanan üyelikler aylık seçtiğiniz paket bedeli ile faturalanacaktır. Digiturk Plus veya HD hediyelerinden yararlanabilmek için seçilen servise 12 ay üyelik taahhütü verilmesi gerekmektedir. Hediye süresi sonunda Digiturk Plus veya HD hediyesi güncel taahhütlü fiyatları üzerinden faturalanmaya başlayacaktır. Üye olduğunuz pakette bulunan tüm HD kanalları bu teklif kapsamında izleyebilirsiniz. Bu hizmet sadece 3 Şubat 2013 tarihine kadar geçerlidir.
Hediye süresi sonunda Lig TV üyeliklerinizde sadece seçtiğiniz paket kapsamındaki maçları izleyebilirsiniz.

Paketiniz dışındaki kanalları, Müşteri Hizmetlerini arayarak (212 473 73 73) üyeliğinize ekleyebilirsiniz.

SIKÇA SORULAN SORULAR
HD servisi veya Digiturk Plus’tan yararlanmaya devam etmek için ne yapmalıyım?
- Seçiminize göre, Digiturk Plus veya HD servisleri 1 yıl boyunca hediyedir; süreleri dolduktan sonra seçtiğiniz hizmetler taahhütlü fiyatı üzerinden ücretlendirilir.

Hediye süresi bitiminde Yetişkin Ve Spor Extra Paketlerinden yararlanmaya devam etmek için ne yapmalıyım?
- Yetişkin ve Spor Extra Paket hediyeleri taahhütlü bir servis olmaması nedeniyle hediye süresi bitiminde bu pakete ait kanallarınız kullanıma kapanacaktır. Üyeliğinizi devam ettirmek için online işlemlerden üyeliğinizi devam ettirebilirsiniz.

Taahhütüm bozulursa ne öderim?
- İzlediğiniz aylara ait aldığınız indirimler ve kurulum bedeli tarafınıza faturalanır.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 yorum: