Spor Drogba galatasaraydamı?




Haber:1

Didier bir yıl ve Galatasaray ile bir buçuk sözleşme imzaladı. "Çok heyecan verici bir meydan okuma" , Şampiyonlar Ligi 'karışımı hala bir kulüp katıldı ve şu anda kendi masa üstünde oturan Fildişili dedi.
Şu anda Güney Afrika'da Fildişi Sahili ile Milletler Afrika Kupası rekabet etmek, sadece resmi bir yıllık ve Galatasaray ile bir buçuk sözleşme imzaladı. 18 kez Türk ligi şampiyonu ve 2000 UEFA Kupası kazanan "Süper Lig" lider ve aynı zamanda biz son 16 Schalke 04 karşı karşıya Şampiyonlar Ligi, benim için özel bir yarışma, bir eleme aşamaları için nitelikli var. Bu İstanbul beni bekliyor çok heyecan verici bir sorundur. Ben onların inanılmaz destek için ünlü bu tarihi kulübü ve onların taraftarları, keşfetmek için sabırsızlanıyorum. Bu benim için yeni bir macera başlangıcı!

Haber:2


Didier Drogba Hollandalı uluslararası Wesley Sneijder gelişini takiben, bir-ve-bir buçuk yıllık sözleşme şartlarını kabul etmesi sonrasında Galatasaray AŞ gibi birçok hafta içinde yaptıkları ikinci marquee imza tamamladınız.

"Büyük kulüpleri sadece yüksek profilli oyuncular imzalayarak hedeflerine ulaşabilir," kulüp başkanı Ünal Aysal söyledi. "Drogba Fatih Terim'in konuştu ve Galatasaray'ın boylu bir kulübe katılmayı edildiği için çok mutlu olduğunu anlattı."

, Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili ile uluslararası görev şu anda kim olduğunu ileri 34 yaşındaki yarışmada 77 maçta 39 gol attı olan UEFA Şampiyonlar Ligi deneyimi bir zenginlik sunuyor. Daha önce FC Bayern München FC Chelsea düzey başlık, geçen sezon final için onun en önemli grev kaydedilen shoot-out kazanan ceza dönüştürülüyor.

Drogba o 226 Premier League oyunları net 100 kez bulundu, 2004 yılında Chelsea katılmadan önce Le Mans UC 72, EA Guingamp ve Olympique de Marseille için featuring Fransa'da kariyerine başladı. Türkiye'nin yaptığı hamle, bu arada, bir son Çin tarafında Shanghai Shenhua FC ile altıncı ay kalmak getiriyor.

20 Şubat'ta İstanbul'da ilk ayağı ve 12 Mart'ta Almanya'da dönüş ile 16 UEFA Şampiyonlar Ligi turunda Galatasaray karşısında Schalke 04,.

Haber:3


Bu Chelsea veya son iki ay içinde oyalandı var çok söylenti Juventus hareket değil, ama Galatasaray'ın onun anahtarı, Didier Drogba bizim futbol radarları üzerine geri arıyor. O da büyük bir kulüp katılacak, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak, ve büyük olasılıkla başka önemli payday için ayarlanır. Dünyanın futbol simgelerinden biri için değil kötü bir gün.

Geçen haftanın sonlarında ortaya bir söylenti, Türk liderlerle Drogba bağlantılı biri olmasıdır semere geldi . Mayıs Şampiyonlar Ligi finalinde son penaltıyı atan Chelsea simgesi Çin Süper Ligi onun sojourn biten 18 aylık bir anlaşma İstanbul devleri katılacak.

Stamford Bridge'de yaptığı sekiz yıl içinde 157 tüm yarışma hedefleri sayımı Drogba, bu yaz Shanhai Shenhua taşındı. Anlaşma onu dünyanın en çok kazanan futbolculardan biri yapmak, ama kulüpte belirsizlik kombine hayal kırıklığı yaratan sonuçlar Offseason hamle arayan Drogba ve Chealsea takım arkadaşı Nicolas Anelka bıraktı. Anelka beri onu Çin Süper Ligi sezon başında özledim göreceksiniz beş ay Juventus kredi onaylamıştır. Drogba, Çin'de 11 maçta sekiz gol gol sonrası, artık kalıcı bir hareket için ayarlanır.

Drogba Fildişi Sahili milli takımı Güney Afrika'da Afrika Uluslar Kupası'nda katılan ile şu anda.  Les Elephants olsa, turnuvanın ilk iki maçı kazandık Cumartesi günü Tunus üzerindeki 3-0 kazanmak , Drogba edildi yollanırlar uluslararası kariyerine ilk kez tezgah . Onun hala müthiş bir üne rağmen, üç gün dinlenme oynayan bir 34 yaşındaki Drogba erken turnuvada sormak için çok olabilir.

Bu yeni sınırlamalara rağmen, bir araya geldi reaksiyon yankıları ortaya çıkarmak için Drogba hamlesi bekliyoruz Wesley Sneijder imzalanması . O diğer kulüpleri ile bağlantılı olduğu o Gala taşınıyor neden Hayranları sorgulayacak, ama Sneijder hamlesini arkasında koşullar gösterdi , İstanbul devleri bir teselli ödülü daha vardır. Bir yakında 35 yaşında olmak kim iki buçuk yıl en iyi gün kaldırılır için, mükemmel düzeyde olabilir ediyor.

Türk ligi İngiltere ya da İtalya ile aynı düzeyde olmayabilir, ama şehir Londra, Madrid, Milano ve kendi kariyerlerini geçirdim oyuncular için cazip bir iniş yerdir. Doğu ve batı arasındaki buluşma noktası Galatasaray'a veya oyuncular dünyanın en büyük derbiler birinde oynamak için bir şans vererek Fenerbahçe'ye bir hamle ile, Avrupa'nın mücevherleri Türkiye'nin en büyük şehri biri yapar. Dünya futbol en iyi kalabalıklar bazı önünde oynamak, İstanbul'a hareket oyuncuları Avrupa'nın daha tanınmış ligler bırakarak haklı.

DAHA: 2010 yılında açılmış Sneijder, Drogba Algıları.

Oyuncu Sneijder gibi Türkiye'de bir mola daha fazla olmasına gerek yoktur düşünmek için neden olarak 2005 yılında Anelka kazançlı Fenerbahçe hareket etmek bakabilirsiniz. Drogba gibi oyuncular için kendi kariyer hikayesi son bölümleri oynamak için çok kötü yerler var.

Ve 20 Şubat geldi, Drogba Şampiyonlar Ligi geri olacak. Zaman Galatasaray İşte bu, zayıf bir grup yararlananlar, 16 Yuvarlak Schalke karşı karşıya gelecek ve biz Sneijder ve Drogba Gala'snc demek ne abartılı projeksiyonları duymak emin yaparken, geçmişte Türkiye'nin şampiyonu kenar için yeterli olabilir esrarengiz Madenciler.

Yine de, alaka bir soru var. Gala Şampiyonlar Ligi kazanmak için gitmiyor, onları ve Türkiye'de ikinci arasında bir boşluk, Drogba yurtiçinde önemli olmayabilir. Takımı zaten İsveç'in Johan Elmander, Türk uluslar Umut Bulut ve Burak Yılmaz (zaten 20 lig gol için bir araya getirdik olan), seçenekleri saldıran bir zenginlik vardır. Alan üzerinde, Drogba aksi halde kazanmış olmazdı Gala şey getirmek mümkün olmayabilir.

Ama biz bu imzalama umurumda bir sebebi var. Kariyerinin son eylemi oynar bile, tek Didier Drogba var. Biz onun son sezon hakkında biz David Beckham ve Thierry Henry'nin umurumda aynı şekilde dikkat. Ve bugün, dünyanın tek Türk futbol umurumda rahatsız asla futbol taraftarları bir dizi Galatasaray adını güçlendirecek bir başka heyecan verici yerel, biri indi gerçekten eşsiz bir oyuncu var.


Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 yorum: